Dostava štrukljev na dom

Že nekaj časa je v nas zorela ideja o dostavi naših štrukljev na dom. Velikokrat je ta ideja, kot olje na ogenj, še bolj zažarela, ko ste po dostavi štrukljev povpraševali Vi, naše cenjene stranke. Ali ste si zaželeli štruklje naročiti v udobje vašega doma, ali pa ste iz malo bolj oddaljenih krajev, kjer nismo stalno prisotni in ste želeli, da pridemo bližje Vam in bi tako lahko uživali v okusih naših štrukljev. Sedaj smo se odločili, da to možnost ponudimo in s štruklji razveselimo še več ljudi.

Štruklji so iz lokalnih sestavin, ročno izdelani, so sveži (torej niso zamrznjeni) in hlajeni. Štruklje boste pred serviranjem samo še pogreli nad soparo, za 10 minut in prelili s priloženo polivko (podrobna navodila za pripravo, pod rubriko pogosta vprašanja). Štruklji se hranijo v hladilniku in imajo rok uporabnosti dober teden. Seveda jih lahko tudi zamrzujete, saj so pri nas samo hlajeni.

Štruklji so ročno izdelani, narejeni iz lokalnih sestavin. Štruklju poln in kremast okus dajejo mlečni izdelki kmetije Podjed, iz katerega je narejeno polnilo za štruklje. Uporabljamo tudi sezonsko sadje in zelenjavo, zato se ponudba okusov štrukljev menjava glede na sezono.

Štruklje dostavljamo v torek in petek.

Naročila oddana v ponedeljek do 14. ure, bodo dostavljena v torek. Naročila oddana v četrtek do 14. ure, pa bodo dostavljena v petek.

Minimalna vrednost naročila za dostavo štrukljev na vaš naslov znaša 25€, brez stroška dostave.

Znesek dostave je:

  • Gorenjska 3€
  • Občina Kranjska Gora 4€
  • Ljubljana z okolico 5€

SPISEK KRAJEV, V KATERIH VRŠIMO DOSTAVO >>

BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilu nad 99€.

Ob naročilu štrukljev nad 50€, priložimo bon za 5€, ki je unovčljiv v štrukljarnici Moji štruklji Slovenije, Moji štruklji BTC ali v Planinskem domu na Kofcah.

Načini plačila:

  • bančno nakazilo / po predračunu
  • plačilne kartice
  • Paypal

Naša podudba