Moji Štruklji Plečnikove arkade

Štrukljarnica Moji štruklji Slovenije se nahaja v centru Ljubljane, v Plečnikovih arkadah na centralni tržnici. Tu za Vas pripravljamo preko 20 vrst tradicionalnih slovenskih in modernih štrukljev iz različnih vrst testa, s kremastimi ali klasičnimi nadevi in prelivi, ob katerih si človek oblizne vsak prst posebej.  Poleg štrukljev Vam nudimo tudi različne domače enolončnice, ki so pripravljene iz domačih in lokalnih sestavin. Vsi štruklji in enolončnice so sveže pripravljeni in namenjeni takojšnemu zaužitju ali pa jih lahko odnesete s seboj za malico ali presenetite doma z nadvse okusnim kosilom.

Odpiralni čas:

november, januar, februar, marec
ponedeljek – sobota: od 8.30 – 17.00 ure
nedelje in praznike: zaprto 

december
ponedeljek – sobota : od 8.30 – 20.00 ure
nedelja in prazniki : od 10:00 – 18:00 ure

april – oktober
ponedeljek – četrtek : od 7.30 – 20.00 ure
petek : od 7.30 – 22.00 ure
sobota : od 7.30 – 20.00 ure
nedelja in prazniki : od 10.00 – 18.00 ure

Moji štruklji Slovenije, Plečnikove arkade
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Ljubljana
E: info@moji-struklji.si
T: 059 042 190

FB: Moji štruklji Slovenije

Street view ogled Štrukljarnice

Moji Štruklji BTC

Pokrita tržnica

Štrukljarnica Moji štruklji BTC se nahaja v zunanjem, pokritem delu tržnice BTC City. Tu Vam postrežemo z več kot 20 vrstami štrukljev (tako s sladkimi in slanimi okusi, pa tudi z veganskimi različicami). Dnevno sveže štruklje pripravljamo iz vlečenega, kvašenega, listnato-kvašenega, polnozrnatega ali ajdovega testa in jih napolnimo z najrazličnejšimi polnili, ki vas bodo zagotovo pustili odprtih ust. Pri izbiri sestavin prisegamo na tradicijo ter sestavine domače in lokalne pridelave.

Poleg štrukljev vas bomo razveselili tudi s tremi vrstami mesa (dobro uležani goveji steak, piščančje meso in svinjski medaljoni), posebnost mesnega krožnika pa so še okusne domače omake, ki dajejo jedi piko na i.

Odpiralni čas:

  • ponedeljek – sobota: 9.00 – 20.00
  • nedelje in praznike: zaprto
Moji štruklji BTC
pokrita tržnica – južni del
Italijanska ulica 7
1000 Ljubljana

 

FB: Moji štruklji Slovenije

Street view ogled Štrukljarnice

Moji Štruklji Deteljica

Štrukljarnica Deteljica se nahaja v trgovskem centru Deteljica, v Bistrici pri Tržiču. Tu za vas pripravljamo preko 20 vrst tradicionalnih slovenskih in modernih štrukljev iz različnih vrst testa, s kremastimi ali klasičnimi nadevi in prelivi, ob katerih si človek oblizne vsak prst posebej.  Poleg štrukljev Vam nudimo tudi različne domače enolončnice, ki so pripravljene iz domačih in lokalnih sestavin. Vsi štruklji in enolončnice so sveže pripravljeni in namenjeni takojšnemu zaužitju ali pa jih lahko odnesete s seboj.

Tu si prav tako lahko izberete štruklje “na kilo”.  Ponujamo vse okuse, ki jih imamo trenutno na voljo, izberete si lahko pol “štruce štruklja” ali kar celo štruco. Štrukelj doma enostavno samo še pogrejete, nad soparo, 10 min. To je vsa umetnost, čaka pa Vas super kosilo, malica ali sladica.

Odpiralni čas:

  • ponedeljek – sobota: 08.00 – 20.00
  • nedelja: 08.00 – 20.00

Moji štruklji Deteljica
Cesta Ste Marie aux Mines 36,
4290 Tržič
T: 040 780 425

FB: Moji štruklji Deteljica

Street view ogled Štrukljarnice

Planinski dom na Kofcah

Na najlepši planini pod Košuto si po dobri uri hoje prislužite okus po domačem. Postrežemo Vas s tradicionalnimi slovenskimi enolončnicami, kot so jota, ričet in malo sposojeni pasulj ter čisto naša gobova juha z doma nabranimi jurčki in ajdovo kašo, seveda pa tudi žganci in kislo mleko na planini ne sme manjkati. Iz kuhinje vsak vikend diši po pečenih rebercih in krompirju, ob priliki pa Vam ponudimo tudi tipično tržiško jed – tržiške bržole.

Na Kofcah je res luštno, otroci se brezskrbno igrajo na igralih za kočo, medtem ko ostali uživamo v razgledu na okoliške vrhove. Pred odhodom v dolino pa poskrbimo že za popoln vtis z najboljšimi štruklji v Sloveniji.

Odpiralni čas:

  • do 15.6.: vikendi (sobota in nedelja)
  • od 15.6. dalje: vsak dan
Planinski dom na Kofcah 
Podljubelj 237, 4290 Tržič 
www.kofce.si
T: +386 (0)40 634 144
E: info@kofce.si

FB: Planinski dom na Kofcah

Na vrh

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Save
Omogoči vse storitve