Moji slovenski štruklji – O nas

Moji štruklji Slovenije so znamka s skoraj dvajsetletno  tradicijo. Štruklje in ostale dobrote pripravlja Chef Peter Vogelnik. S spoštovanjem tradicije, dolgoletnimi izkušnjami, trdim delom, znanjem in inovativnostjo so pod njegovimi rokami nastali najbolj cenjeni in iskani raznovrstni vrhunski štruklji, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega.

Tradicionalni štruklji

Prvi štruklji so nastali na Kofcah, kjer je Peter  kot osemnajstletni fant pomagal očetu pri vodenju planinskega doma. Kmalu se je izkazalo, da je v njem dovolj podjetnosti, delavnosti in odgovornosti, da lahko prevzame očetovo delo. Raslo pa je tudi povpraševanje po štrukljih in Peter je začel razmišljati o razširitvi svoje ponudbe. Tako je nekega dne ustvaril čokoladne štruklje, ki so še po dobrih desetih letih pravi hit. Čokoladnim so se kmalu pridružili še borovničevi, zelenjavni, pehtranovi, medeni in mnogi drugi že znani in popolnoma novi okusi. Med najbolj nenavadnimi so prav zagotovo vrtnični štruklji iz divjih vrtnic, ki pa so bili ukinjeni zaradi rahlo neprijetnega vonja po parfumu. A to ga ni ustavilo pri kovanju novih idej in možnosti. Tako so nastajali in še vedno nastajajo dišeči in mamljivi štruklji, ki jih je vredno poskusiti.

Petrovo ustvarjanje novih in novih okusov in kombinacij pa vedno spremljajo naravne, sveže in lokalne sestavine.

Podatki podjetja

Peter Vogelnik s.p.
Deteljica 10, 4290 Tržič

d.š. SI85153869
m.š. 1665782000

p.e. Moji štruklji Slovenije, Plečnikove arkade
Adamič Lundrovo nabrežje 1, 1000 Ljubljana

p.e. Planinski dom na Kofcah
Podljubelj 237, 4290 Tržič

p.e. Moji štruklji Maxi,                                                                        Trg republike 1, 1000 Ljubljana

Monika Vogelnik s.p.
Cesta Ste Marie aux Mines 36, 4290 Tržič

d.š. SI72830964
m.š.8671664000

p.e. Moji štruklji BTC pokrita tržnica – južni del
Italijanska ulica 7, 1000 Ljubljana

p.e. Moji štruklji Deteljica
Cesta Ste Marie aux Mines 36, 4290 Tržič

Na vrh

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Save
Omogoči vse storitve